Jutalom a gyilkosnak....

A múlt hét péntek esti ünnepi vacsorának Növé Cuf zsidó falucskában élő család lemészárlásával véget vető gyilkos, a 20 éves arab mészáros havonta 12.000 sékelt fog kapni jutalomként a palesztin önkormányzati hatóságtól. Machmud Abbasz( arab mozgalmi nevén Abu Mázen) palesztin elnök minden arab gyilkosnak havi járadékot fizet, ha 30 évnél több börtönt kap. Márpedig, ez a mészáros fog kapni legalább háromszoros életfogytiglani börtönt.



Tehát a 12.000 sékelt, a palesztin autonómia a család számlájára fogja utalni havonta, ami becslések szerint 4,3 millió sékel ( 400 millió forint) ajándékot jelent a mészáros fiára büszke "palesztin" arab családnak.
A palesztin vezetés ,a palesztin nép ennyire szereti a gyilkosait, elkényezteti családjukat havi járadékkal, ami forintban közel egy millió forintos havi jutalmat jelent.
A Soros féle civil széplelkeknek persze ez nem fáj, szavukat se lehet hallani! A Soros pénzen fenntartott " civilek"ncsak az izraeli katonák lépéseit követik nagyítóval, a "szegény palesztinok" , az ilyen véreskezű mészárosok jogvédelmét biztosítják, és elkövetnek mindent azért, hogy az ilyen véres terrorral egyetértő, azt hőstettként elkönyvelő "palesztin"családnak bántódása nehogy essen! Ezért gyűlöli az izraeliek átütő többsége Sorost és civil széplelkű képmutató bandáját !

Báró Árpád nagyon logikus megállapítása :
Még szomorúbb a kép,ha azt is tudjuk,hogy a Palesztin Autonómia Hatóság ennek a pénznek az 50%-át az EU-tól kapja segélyként! Vagyis Magyarország, mint EU-tagállam is támogatja ezzel a muszlim-terrort! ( Régi Kol Israel)

Kapcsolódó: 

Ehhez a témához kapcsolódik a PMW néhány nappal a gyilkosság előtt megjelent híre:

Mint várható volt, a Palesztin Hatóság rá se hederített az Egyesült Államok abbeli követelésére , hogy hagyja abba a terrorizmus finanszírozását. Sőt úgy tűnik, még csak most kapcsoltak rá igazán.
2017 folyamán ugyanis ugrásszerűen megnőtt a terror támogatására fordított összeg: a terrorcselekményekért izraeli börtönökben fogva tartott rabok fizetése 13%-al, a „mártírok” családtagjainak havi apanázsa pedig 4%-al emelkedett.
A Palesztin Hatóság idén 1,237 milliárd sékellel, azaz 355 millió dollárral támogatta közvetlenül a terrorizmust. Ezt szemlélteti az alábbi táblázat:




Leharpress: Havi apanázs terroristáknak (2017.05.29)


A Kneszet külügyi és védelmi bizottsága mai ülésén a PalesztinHatóság általi, terrorra történő felbujtás volt a központi téma.
Mint az elhangzottakból kiderült, az elmúlt évben (2016) a terror-cselekmények elítélt elkövetőeinek ill. családjuknak folyósított havi bér a Palesztin Hatóság költségvetésének 7%-át tette ki. Ami a nemzetközi segélyek 20%-át jelenti. Számszerűleg: 1.15 milliárd shekel.

Példaként hozták fel, hogy egy 30 évre elítélt terrorista havi fizetése 12.000 shekel, amit a szabadulás után még külön jutalommal díjaznak.

Avi Dichter, a bizottság elnöke utalt Mahmud Abbasz (mozgalmi nevén Abu Mázen) azon kijelentésére, miszerint a terroristák pénzbeli dotálása egyenes út a békéhez...
A Palesztin Hatóság egyébként sem tekinti a terroristáit terroristának, helyette a politikai fogoly meghatározást használja.
Dichter megkérdőjelezi, hogy ilyen körülmények között szabad-e, kell-e tárgyalásokba bocsátkozni a “békepartnerrel”.

Dr. Dori Gold, a Külügyminisztérium volt főigazgatója a bizottsági ülésen idézte Colin Powel szavait, miszerint a terroristák támogatása ösztönzőleg hat a terrorcselekmények elkövetésére.


Izraeli látogatása során, Abu Mázennel történt megbeszélésén Trump elnök is szóvátette a helyzet tarthatatlanságát.





Kapcsolódó:


Megtörjük a hallgatást: akik belülről szabotálják Izraelt (Periszkóp)

Idegen pénzen (Leharblog)


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Európa: a cenzúrázott film, amelyet nem akarnak, hogy megnézz

A békéhez vezető út

A Világ Zsidó Szemmel - 2018.04.02